Tornado ACS 35 professzionális tisztító rendszer

https://www.youtube.com/watch?v=I2BbU50nVGw

Az új mobil szórórendszer alapja egy világszerte szabadalmaztatott vákuum-szórórendszer. Ez a mozgatható kompakt berendezés nem nagyobb, mint egy átlagos ipari porszívó

A készülékkombináció tartalmaz egy vákuum előállítót hozzá illő szűrőpatronnal és egy porleválasztót, valamint egy tartályt a granulátumnak. További rendszertatrozék a vákuumkamra és szórólándzsa.

A készülék bekapcsolása után a vákuumfejlesztő a vákuumkamrába kb. 200mBar vákuumot hoz létre. A vákuumkamra, a munkafelületre helyezve - a vákuum hatására - a felületre tapad. A szórólándzsa bevezetésével a vákuumkamrába záródik a munkafolyamat köre. A szóróanyagot a lándzsa szívja össze, és gyorsítja a szóróanyag sebességét 420 km/h-ra. Ilyen sebességgel találkozik a szóróanyag a munkafelülettel, így a felület szükség szerint tisztítható, ill. bevonatmentesíthetõ vagy érdesíthető.

 

Ez a munkafolyamat a felhasználó által optimálisan követhető a három oldalon kialakított ablakon keresztül. A szóróanyagot a munkafelülettel történő találkozása után a készülék azonnal visszaszívja a szennyeződésekkel együtt. A szennyrészecskék a készülékben található szűrő által kerülnek leválasztásra a granulátumról. A granulátum újra a készenléti tartályba kerül további felhasználásra. A körfolyamattal minimális granulátum felhasználás érhető el.

Ez a zárt rendszer teszi lehetővé az alacsony zajszintet is (75 db) amely nem magasabb egy átlagos porszívóénál.

 

Felépítés és működés:

A szóróanyag egy garatba (2) kerülve nehézségi erővel egy adagoló-berendezésen (3) át jut a légáramlatba (4). A szóróanyag egy flexibilis csövön (5) keresztül jut el a vákuumkamrába (6) és éri el a lándzsa csúcsát (7) nagyon nagy sebességgel és megfelelően nagy szóró energiával. A vákuumkamrában találkozik a szóróanyag (8) a szennyezett felülettel, ahol lebontja a szennyeződést gyorsan és pormentesen. A szórási folyamatot (12) három ablakon át lehet figyelemmel kísérni és az optimális munkafolyamatot ellenőrizni.
Végül a szennyeződés-szóróanyag egy flexibilis csövön át (9) kerül elszívásra a szóróanyagtartály (13) felső részébe. Az újra felhasználásra kerülő szóróanyag leválasztásra kerül, és a körfolyamatban újra rendelkezésre áll. A hatástalan finom por a száraz szívóval (11) a finomszűrőn át (10) haladva a munka végeztével egyszerűen eltávolítható. Durva lebontott szennyeződések (14) egy szűrő segítségével kiejthetők össze.

 

 

Műszaki adatok:

 

Váltóáram:                                230 V / 50 Hz
Teljesítmény felvétel:
           maximum 3500 W
Szállított levegõ:
                   3x60 l/mp.
Kábelhossz:
                            7 m
Súly:
                                       41 kg
Magasság szállítókocsival:
    750 mm
Hosszúság:
                            750 mm
Szélesség:
                              560 mm
Szívócső hossza:
                    4,5 m
Fúvócső hossza:
                     4,0 m
Töltőmennyiség:
maximum     10 l
Granulátum-áteresztés:
        kb. 20-80 l/h
Granulátum-felhasználás:
     maximum 0,4-1 l/h
Felkészítés:
                           kb. 3 perc
Összecsomagolás:
                 kb. 5 perc, tisztítással együtt

   

A Graffiti eltávolító gép ára: 5.400.- Euro

 

 

Grafiti eltávolítás vegyszer és víz nélkül

A Tornado ACS 35 egy új fejlesztési rendszer a gyors és gazdaságos grafiti eltávolításhoz víz- és vegyszermentesen. A felületet alaposan és kíméletesen tisztítja, teljesen pormentesen. A felhasználás nagyon egyszerű – a felhasználó a vákuumkamrát a munkafelületre helyezi. A vákuumkamrán belül nagy sebességgel találkozik a szóróanyag (munkaterülettől függően lehet kagylóhéjliszt, műanyag, homok, mikro szóró üveg különböző szemcseméretekben) a felülettel, így lebontva a szennyeződést, mint pl. rozsda, festék, stb. A zárt rendszer speciális berendezései teszik lehetővé a szóróanyag újbóli felhasználását. Az egész szórási folyamatot megvilágított vákuumkamra ablakain keresztül kísérhetjük figyelemmel. A zárt munkafolyamatból adódóan a csendes és pormentes munka nem igényel a felhasználótól speciális munkaruhát, nem kell a munkaterületet elkeríteni, lezárni, stb.

 

Tornado ACS 35 a gyakorlatban:

 

 

Grafiti eltávolítása betonfalról, természetes kõrõl és vakolt falról. Granulátum: üvegszemcse, 150.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
     
 
 
 
 
 

 

 
 
Találatok: 1 - 1 / 1

Graffiti eltávolító gép

Bruttó ár: 6.312 Ft
Nettó ár: 4.970 Ft
Kedvezmény:

Termék kategóriák

Korábban megtekintett

Kosarad

A kosár üres

Hírlevél