nike air max Adidas Scarpe Scarpe Adidas michael kors Scarpe da donna air jordan Adidas Scarpe oakley Asics scarpe converse Scarpe nike air presto nike air force Saucony converse Puma Scarpe oakley air max nike blazer adidas Scarpe hogan adidas
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználó *
Jelszó *
Emlékezz rám

Regisztráció

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Név *
Felhasználó *
Jelszó *
Jelszó megerősítése *
Email *
Email megerősítése *
Captcha *

Tornado ACS 35 professzionális tisztító rendszer

https://www.youtube.com/watch?v=I2BbU50nVGw

Az új mobil szórórendszer alapja egy világszerte szabadalmaztatott vákuum-szórórendszer. Ez a mozgatható kompakt berendezés nem nagyobb, mint egy átlagos ipari porszívó

A készülékkombináció tartalmaz egy vákuum előállítót hozzá illő szűrőpatronnal és egy porleválasztót, valamint egy tartályt a granulátumnak. További rendszertatrozék a vákuumkamra és szórólándzsa.

A készülék bekapcsolása után a vákuumfejlesztő a vákuumkamrába kb. 200mBar vákuumot hoz létre. A vákuumkamra, a munkafelületre helyezve - a vákuum hatására - a felületre tapad. A szórólándzsa bevezetésével a vákuumkamrába záródik a munkafolyamat köre. A szóróanyagot a lándzsa szívja össze, és gyorsítja a szóróanyag sebességét 420 km/h-ra. Ilyen sebességgel találkozik a szóróanyag a munkafelülettel, így a felület szükség szerint tisztítható, ill. bevonatmentesíthetõ vagy érdesíthető.

 

Ez a munkafolyamat a felhasználó által optimálisan követhető a három oldalon kialakított ablakon keresztül. A szóróanyagot a munkafelülettel történő találkozása után a készülék azonnal visszaszívja a szennyeződésekkel együtt. A szennyrészecskék a készülékben található szűrő által kerülnek leválasztásra a granulátumról. A granulátum újra a készenléti tartályba kerül további felhasználásra. A körfolyamattal minimális granulátum felhasználás érhető el.

Ez a zárt rendszer teszi lehetővé az alacsony zajszintet is (75 db) amely nem magasabb egy átlagos porszívóénál.

 

Felépítés és működés:

A szóróanyag egy garatba (2) kerülve nehézségi erővel egy adagoló-berendezésen (3) át jut a légáramlatba (4). A szóróanyag egy flexibilis csövön (5) keresztül jut el a vákuumkamrába (6) és éri el a lándzsa csúcsát (7) nagyon nagy sebességgel és megfelelően nagy szóró energiával. A vákuumkamrában találkozik a szóróanyag (8) a szennyezett felülettel, ahol lebontja a szennyeződést gyorsan és pormentesen. A szórási folyamatot (12) három ablakon át lehet figyelemmel kísérni és az optimális munkafolyamatot ellenőrizni.
Végül a szennyeződés-szóróanyag egy flexibilis csövön át (9) kerül elszívásra a szóróanyagtartály (13) felső részébe. Az újra felhasználásra kerülő szóróanyag leválasztásra kerül, és a körfolyamatban újra rendelkezésre áll. A hatástalan finom por a száraz szívóval (11) a finomszűrőn át (10) haladva a munka végeztével egyszerűen eltávolítható. Durva lebontott szennyeződések (14) egy szűrő segítségével kiejthetők össze.

 

 

Műszaki adatok:

 

Váltóáram:                                230 V / 50 Hz
Teljesítmény felvétel:
           maximum 3500 W
Szállított levegõ:
                   3x60 l/mp.
Kábelhossz:
                            7 m
Súly:
                                       41 kg
Magasság szállítókocsival:
    750 mm
Hosszúság:
                            750 mm
Szélesség:
                              560 mm
Szívócső hossza:
                    4,5 m
Fúvócső hossza:
                     4,0 m
Töltőmennyiség:
maximum     10 l
Granulátum-áteresztés:
        kb. 20-80 l/h
Granulátum-felhasználás:
     maximum 0,4-1 l/h
Felkészítés:
                           kb. 3 perc
Összecsomagolás:
                 kb. 5 perc, tisztítással együtt

   

A Graffiti eltávolító gép ára: 5.400.- Euro

 

 

Grafiti eltávolítás vegyszer és víz nélkül

A Tornado ACS 35 egy új fejlesztési rendszer a gyors és gazdaságos grafiti eltávolításhoz víz- és vegyszermentesen. A felületet alaposan és kíméletesen tisztítja, teljesen pormentesen. A felhasználás nagyon egyszerű – a felhasználó a vákuumkamrát a munkafelületre helyezi. A vákuumkamrán belül nagy sebességgel találkozik a szóróanyag (munkaterülettől függően lehet kagylóhéjliszt, műanyag, homok, mikro szóró üveg különböző szemcseméretekben) a felülettel, így lebontva a szennyeződést, mint pl. rozsda, festék, stb. A zárt rendszer speciális berendezései teszik lehetővé a szóróanyag újbóli felhasználását. Az egész szórási folyamatot megvilágított vákuumkamra ablakain keresztül kísérhetjük figyelemmel. A zárt munkafolyamatból adódóan a csendes és pormentes munka nem igényel a felhasználótól speciális munkaruhát, nem kell a munkaterületet elkeríteni, lezárni, stb.

 

Tornado ACS 35 a gyakorlatban:

 

 

Grafiti eltávolítása betonfalról, természetes kõrõl és vakolt falról. Granulátum: üvegszemcse, 150.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
     
 
 
 
 
 

 

 
 
Találatok: 1 - 1 / 1

Graffiti eltávolító gép

Bruttó ár: 6.312 Ft
Nettó ár: 4.970 Ft
Kedvezmény:

Termék kategóriák

Korábban megtekintett

Kosarad

A kosár üres

Hírlevél

adidas nmd adidas superstar Adidas Sko nike sko nike air max nike huarache puma sko Timberland Sko converse sko New Balance Sko louis vuitton taske michael kors taske polo ralph lauren skjorte polo shirt

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.